Nyheder, baggrund og overblik over faglige spørgsmål inden for EU direkte fra LO, FTF AC’s redaktionen i Bruxelles.

10.03.08 Ny rapport om holdninger til globalisering

10. Mar. 2008 | By testmanden

Send til en ven |
X

Send artikel til en ven

Dit navn:
Din e-mail:
Din vens e-mail:

Dublin-instituttet har fremlagt en ny undersøgelse om holdningen til globalisering i alle 27 EU-lande - og hvordan de enkelte lande reagerer på globaliseringens udfordringer. Rapporten hedder Perceptions of globalisation: attitudes and responses in the EU. Den er på 37 sider på engelsk og kan findes her.

Rapporten er blevet til ved at spørge regeringer og arbejdsmarkedets parter i alle 27 lande om deres syn på globaliseringen. Den er opbygget med et stort antal links til tidligere undersøgelser og kan således være en god indgang til globaliseringsdebatten og alle aktører på EU-plan.

En anden indgang til globaliseringsdebatten findes i instituttets årsrapport 2007. Omtale af årsrapporten og de mange links findes her.

*

Dublin-instituttet Det Europæiske Institut til Forbedring af Leve- og Arbejdsvilkårene er en EU-institution, som laver undersøgelser og notater om arbejdsmarkedet herunder ligestilling og aldring.

Om Fagligt.eu

Fagligt.eu er fagbevægelsens portal om EU med nyheder, baggrund og overblik. Her kan alle med interesse for især den sociale og arbejdsmarkedsspørgsmål følge med.

Fagligt.eu drives i et samarbejde mellem LO, FTF og AC. Redaktionen sidder i Bruxelles og kan kontaktes på mail.