Nyheder, baggrund og overblik over faglige spørgsmål inden for EU direkte fra LO, FTF AC’s redaktionen i Bruxelles.

15.06.07 Svenske arbejdsgivere og LO i fælles EU-oplysning

15. Jun. 2007 | By testmanden

Send til en ven |
X

Send artikel til en ven

Dit navn:
Din e-mail:
Din vens e-mail:
Den svenske arbejdsgiverorganisation Svenskt Näringsliv er gået med i de svenske lønmodtagerorganisationers online-nyhedstjeneste Europaportalen.

 

Portalen har kørt i syv år med en stadig udvidet ejerkreds. SN er den første deltager udenfor fagbevægelsen. Blandt ejerne er 14 LO-forbund, den svenske akademikerorganisation SACO samt den oprindelige initiativtager Fackliga röster för Europa.

En talsmand for de svenske arbejdsgivere siger, at Europaportalen er et af de mest interessante og nyskabende informations- og debatfora, der er udviklet det seneste 10-år.

På LO-siden var der en vis betænkelighed med at få arbejdsgiverne med, men man sagde ja for at udvikle informationsarbejdet, så Sverige ikke kun taler ja-nej, men også venstre-højre i Europa.

Især Vaxholm-sagen om aktionsretten og EU-reglerne har de seneste år givet anledning til voldsomme spændinger mellem LO og SN.

Om Fagligt.eu

Fagligt.eu er fagbevægelsens portal om EU med nyheder, baggrund og overblik. Her kan alle med interesse for især den sociale og arbejdsmarkedsspørgsmål følge med.

Fagligt.eu drives i et samarbejde mellem LO, FTF og AC. Redaktionen sidder i Bruxelles og kan kontaktes på mail.